Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

07. 10. 2024. 11:11 >> 11:11

PROBIJAO SE KROZ ŠUMU I BLATO

I bivša NBA zvijezda se jedva spasila od nevremena u BiH

Prosavljeni košarkaš iz Bosne i Hercegovine i bivša NBA i Evroligaška zvijezda Mirza Teletović jedva se spasio od nevremena i poplava kod Jablanice, prenose mediji iz BiH.

Teletović koji je imao mini hidrocentralu u ovom području, a koji je i sam rođem u Jablanici, zatekao se u kolima kada su bili najveći naletii nevremena.

Kako prenose mediji, morao je na kraju da ostavi svoj auto, i da se kroz šumu i blato probija do svoje kuće.

U nevremenu i poplavama koje su zahvatile Bosni i Hercegovinu stradalo je 20 osoba, načinjena je ogromna materijalna šteta.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније