Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

25. 09. 2024. 14:12 >> 14:28

studenti kreću u novu sezonu

Mijović pred meč sa Spartakom: Očekujem tvrdu, tešku utakmicu i jako motivisanog protivnika

Košarkaši SC Derby-a otvaraju sezonu u ABA ligi duelom sa Spartakom iz Subotice. Utakmica se igra sjutra od 19 časova.

U goste dolazi ekipa koja je prvi put u najelitnijem regionalnom takmičenju, ali koja po kvalitetu svog rostera pokazuje da ima velike ambicije.

Derbi ove sezone kreće sa Petrom Mijovićem na klupi koji je zamijenio Dejana Jakaru i sa igračima koji su ili reprerezentativci ili su kandidati za reprezentativni dres Crne Gore.

"Iza nas je jedan dobar pripremni period ako izuzmemo određeni broj povreda koje su se desile i koje su nam otežavale posao. Mislim da smo u pripremnom periodu radili jako dobro, radili smo na podizanju naše igre u oba pravca. Imamo veliki broj novih igrača od kojih je trebalo napraviti tim kadar da odgovori zahtjevima u ABA ligi. Koliko smo uspjeli u tome pokazaće vrijeme i već prva utakmica protiv Spartaka. Što se tiče Spartaka mi gajimo veliki respekt prema ekipi koja je sastavljena za visoke domete ove sezone, sa jako dobrim trenerom. Mnogo je stvari u kojima moramo biti jako dobri, da ne kažem perfektni. Tu mislim i na defanzivu i na ofanzivu, ukoliko želimo da savladamo dobru ekipu Spartaka. Očekujem tvrdu, tešku utakmicu, jako motivisanog protivnika, očekujem i ekstra motivisanu svoju ekipu i dobru košarku", rekoa je trener Petar Mijović.

Jedan od najvećih bisera crnogorske košarke, koji je potpisao ugovor sa SC Derbijem do 2027. godine, očekuje tešku utakmicu. 

"Očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica, protiv jako iskusne ekipe sa odličnim igračima na svim pozicijima. Spartak je novajlija u ligi, ali sa visokim ciljevima i sigurno da će ući sa imperativom pobjede. Pripremamo se za ovu utakmicu, unazad već nedelju dana, znamo šta nas čeka, trenirali smo dobro, spremni smo i jedino što nam ostaje je da pokažemo to na terenu u Morači", David Mirković.

Karte za meč sa Spartakom će se prodavati sjutra od 16 do 19 časova na bilateralnici SC Morača. Cijena ulaznice je 3 eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније