Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

09. 09. 2024. 09:29 >> 10:15
Čitaj mi:

prijateljski meč

Žakelj: Ima još puno da se radi; Ilić: Dižemo formu polako

Košarkaši Budućnost Volija zabilježili su pobjedu u kontrolnom meču protiv ekipe Jeniseja 87:69.

Najefikasniji u redovima Budućnost je bio Kenan Kamenjaš sa 13 poena uz 11 skokova.

Rašid Sulajmon i Aleksa Ilić su dodali po 12. Morgan i Ferel po 10 poena. Kamenjaš je upisao dabl-danl sa 11 skokova, dok su Rajt i Salujmon imali po 5 asistencija.

"Zadovoljan sam kako smo odigrali tri četvrtine. Idemo polako, ima tu još puno da se radi. Imamo još tri utakmice u sedam dana. Mislim da su svi protivnici dobri. Treba da se spremimo,onda kreće liga, treba popraviti koncentraciju,da brže trčimo, insistiraću na tome, treba da smo takođe i stpljivi", rekao je Žakelj.

"Prvu četvrtinu smo otvorili dobro, agresivno, u drugoj četvrtini imali smo propusta u odbrani. Zategli smo odbranu u drugom dijelu utakmice, priveli utakmicu kraju u našu korist. Za dva dana očekuje nas meč sa ekipom SC "Derby", to je jedna kvalitetna ekipa, znamo se dobro, dosta dobro spremna ekipa. Imali su mini pripreme na Zlatiboru, ostvarili su neke pobjede. I mi dižemo formu polako", rekao je Aleksa Ilić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније