Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

08. 09. 2024. 20:58 >> 21:39
Čitaj mi:

BARANI PREVAZIŠLI PROBLEME

Mornar konačno diže sidro i počinje pripreme za sezonu

U godini u kojoj slavi pola vijeka postojanja, Košarkaški klub Mornar je prošao kroz najteže trenutke.

Klub koji je dva puta igrao polufinale ABA lige zbog velikih finansijskih problema još nije počeo pripreme, čak se po košarkaškim krugovima pominjalo da bi mogao da oustane od takmičenja, ali će Barani i dalje biti dio regionalne elite.

Tim sa crnogorskog primorja će sjutra, na 12 dana do prve utakmice u ABA ligi protiv Budućnosti u "Topolici", odraditi prvi trening.

Jasno je da Mornar neće biti spreman za početak iskušenja u regionalnom takmičenju, od ove sezone pojačanom za Dubai, mada je teško i očekivati da će uraditi nešto u prva tri kola, jer igra i sa Crvenom zvezdom i Cedevita Olimpijom.

Najvažnije je, ipak, da je ekipa formirana i da će početi da se takmiči.

Kako Portal RTCG saznaje, osim Lovra Runjića i Brendena Dženkinsa, koji su početkom ljeta potpisali ugovore, za tim Mihaila Pavićevića će igrati i Amerikanci Trevis Ivi i Džamari Smit, Kanađanin Džejden Bedijako, Srbi Ilija Đoković i Aleksa Ćubić, te Hrvat Lovro Buljević.

Tim će biti predstavljen sjutra, a u njemu će biti i domaći igrači koji su potpisali nove ugovore - Milija Miković, Lazar Radetić, Novak Peković, Srđa Bulatović i Vlado Komnenović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније