Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

26. 08. 2024. 11:23 >> 11:23
Čitaj mi:

PRETENCIOZNE IZJAVE

Beverli: Želim da dominiram Evropom, osvojim Evroligu

Patrik Beverli se nakon 11 sezona provedenih u NBA ligi vratio u Evropu, tačnije Hapoel iz Tel Aviva i već najavljuje velike stvari.

Iskusni 36-godišnji plej, poznat je po tome da daje često pretnciozne izjave.

Tako je prije pet godina čuvajući Stef Karija poručio "Ovo su bile tvoje godine, sljedećih pet su moji trenuci", iako je upravo on često bio trejdovam iz tima u tim, a minuti u igru su se smanjili.

Jednom je rekao novinaru "Ne, ne možeš da mi postaviš pitanje, nisi se preplatio na moj podkast", što je izazvalo nove komentare u NBA.

Povratak u Evropu prati isti stav, pa tako Beverli želi da osvoji Evroligu, tako što će prvo sa Hapoelom da osvoji Evrokup prvo.

"Imam priliku da osvojim mnogo toga. Ne želim samo da pobjeđujem, već da ostvarim potpunu dominaciju. Želim da osvojim Evroligu. Da bih došao do tog cilja, osvojiću Evrokup“, kazao je Beverli.

Beverlija ćemo imati priliku da gledamo i u Podgorici, budući da njegov Hapoel se nalazi u grupi sa ekipom Budućnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније