Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

23. 08. 2024. 14:12 >> 14:13
Čitaj mi:

španija

Musa pregovara sa Real Madridom o novom ugovoru

Košarkaš Real Madrida Džanan Musa započeo je pregovore sa klubom o produžetku saradnje.

"Imao sam na početku potpis ugovora 'dva plus jedan'. Oni su imali opciju da produže ili raskinu ugovor, a sada su ga produžili. Sada počinju pregovori o novom ugovoru, tako da ništa to ne znači da imam druge planove. Naravno, postoji mogućnost povratka u Ameriku, ali ne bih o tome. Jako sam srećan u Realu i nadam se da ako bude dobra ponuda, da ću dugo godina ostati u Realu", rekao je Musa.

Musa je dodao da postoji mogućnost da narednog ljeta opet zaigra u NBA ligi, u kojoj je u periodu od 2018. do 2020. godine igrao za Bruklin Netse.

"Mogućnost povratka je tu, ali ja pokušavam da ostanem fokusiran na ovu sezonu i da je odigram najbolje što mogu. Sve stvari se dešavaju od februara, a ja sam spreman na svaki rasplet".

Reprezentativac Bosne i Hercegovine imenovan je za najkorisnijeg igrača finalne serije španske lige ove godine, u kojoj je Real Madrid postao šampion, pobjedom protiv Mursije sa 3:0.

Musa je osvojio Evroligu sa Real Madridom prošle godine, a u istoj sezoni izabran je u idealnu petorku tog takmičenja.

On je u ekipu Reala došao 2022. godine, nakon što je sezonu pijre imenovan za najkorisnijeg igrača španske lige dok je nastupao za Rio Breogan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније