Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

23. 08. 2024. 08:41 >> 08:43
Čitaj mi:

selektorka zadovoljna

Škerović: Ovaj tim gradi svoj karakter, čestitam djevojkama na borbenosti

Tri utakmice, tri pobjede naših košarkašica u grupi B pretkvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Od Novog Zelanda, preko Mozambika do Meksika, naše košarkašice morale su da se adaptiraju na netipičnu vrstu košarke ali na kraju sa prvog mjesta dočekuju Južnu Koreju u polufinalu.

"Odlična pobjeda protiv Meksika, nije bilo lako, očekivali smo ovakvu atmosferu, znali smo da igraju svih 40 minuta. Ono što raduje, ovaj tim gradi svoj karakter, utakmice koje možemo da izgubimo pretvarali smo u pobjede, zbog čega smo i došle ovdje, da gradimo iskustvo, karakter i da djevojke imaju ovakve utakmice na međunarodnoj sceni. Jedna atipična utakmica, tokom koje smo morali da se adaptiramo i čestitam djevojkama na borbenosti i karakteru koje su pokazale.

Slijedi dan pauze a onda meč sa Južnom Korejom za finale. 

"Južnu Koreju smo već pratili na nekim utakmicama na ovom turniru u Meksiku, ali slijedi dan odmora, tako da ćemo se dodatno spremati za njih i nastojati da i u tom meču budemo na što većem nivou",  zaključila je Škerović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније