Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ KSCG ]

04. 08. 2024. 23:31 >> 23:32
Čitaj mi:

B PRVENSTVO EVROPE

Utješno 5. mjesto za juniore

Muška juniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore nastup na B prvenstvu Evrope završila je na petom mjestu. Izabranici selektora Marka Sekulića u posljednjem meču na takmičenju u Skoplju savladali su Švajcarsku 77:57 i osvojili peto mjesto.

Crna Gora je tako na šampionatu upisala pet pobjeda i samo dva poraza, ali je neuspjeh od Poljske spriječio naše juniore da dođu do polufinala, čime bi imali šansu da se bore za A diviziju.

Baš kao i protiv Češke na startu faze za razigavanje od 5. do 8. mjesta, Crna Gora je i danas pokazala je da je znatno kvalitetnija i lako stigla do pobjede.

U prvoj četvrtini bilo je 21:17, ali je već u 2. dionici rezultatom 24:8 Crna Gora stigla do +20 (45:25), pa je bilo jasno da slijedi rutina na putu do trijumfa.

Marko Radunović imao je dabl dabl učinak (16 poena, 13 skokova), Andrija Vujačić dodao je 15, a Danilo Nikezić i Marko Pavlović po devet.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније