Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ KSCG ]

03. 08. 2024. 18:27 >> 18:28
Čitaj mi:

Jelena Škerović nakon dvomeča sa mađarskom

Veoma važne provjere, vidjeli smo na čemu bi trebalo da radimo

Dva prijateljska meča u dva dana odigrale su košarkašice Crne Gore protiv Mađarske u Podgorici, u okviru priprema pred nastup u pretkvalifikacijama za Mundobasket u Meksiko Sitiju.

Nakon dvije sedmice priprema, "crvene" su u prvom testu slavile 45:39, a dan kasnije su doživjele (78:52).

"Vidjele smo proces rada koji smo odradile. I vidjele smo dvije potpuno različite utakmice - prvi meč na mali broj poena, veoma jaka odbrana, a na drugoj utakmici od starta smo bile slabije pod svojim košem, što je Mađarska dobro iskoristila, posebno šutem za tri poena, tako da je imala čak 15 pogođenih trojki. To je nešto što ne smijemo da dozvolimo. Pokazalo se u kojem smo stadijumu priprema i šta moramo da ispravimo", kazala je Jelena Škerović.

"Crvene" u srijedu putuju u Ljubljanu, a u četvrtak i petak igraće protiv Slovenije, što će biti posljednji testovi uoči puta u Meksiko.

"Pokušaćemo neke stvari da popravimo do odlaska u Ljubljanu, gdje ćemo 8. i 9. avgusta imati dvije jake utakmice protiv Slovenije. To će nam biti posljednje provjere uoči polaska za Meksiko", dodala je Škerovićeva.

Crna Gora će u Meksiko Sitiju igrati od 19. do 25. avgusta pretkvalifikacije za Mundobasket. Biće u grupi B, gdje su još domaćin, Novi Zeland i Mozambiki. U grupi A su Južna Koreja, Mali, Češka i Venecuela. Po dva najbolja tima će se kvalifikovati u polufinale, a samo će pobjednik turnira igrati kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније