Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

KSCG

02. 08. 2024. 21:53 >> 21:53

B prvenstva Evrope

Ništa od A divizije, juniori izgubili od Poljske

Muška juniorska reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Skoplju od Poljske 82:74 u četvrtfinalu B prvenstva Evrope.

Crna Gora igrala je dugo u egalu, iako je imala izuzetno slab šut za tri poena (25-3), dok je naš rival pogodio čak 11 trojki. Izabranici selektora Marka Sekulića u nastavku takmičenja igraće za plasman od 5. do 8. mjesta. 

Sjajan meč viđen je u Skoplju – Crna Gora je serijom 6:0 uspjela da povede 10:9 i držala prednost do 31:29, kada je Poljska serijom 6:0 vratila vođstvo na 35:31 i više ga nije ispuštala do kraja meča. Poljaci su do odmora imali najviše sedam poena prednosti (44:37).

Drugo poluvrijeme bilo je neizvjesno - u 22. minutu je Poljska prvi put povela dvocifrenom razlikom (50:40), vodila je i 11 razlike (53:42), ali je Crna Gora u 26.minutu serijom 8:0, smanjila na 53:50, a dva i po minuta prije kraja treće dionice stigla na 56:55. Ipak, naši junior nijesu mogli do preokreta, a Poljska je uoči posljednjih 10 minuta stigla do 63:56. Meč je odlučen nakon tri minuta igre u posljednjoj četvrtini, kada je Poljska stigla do nedostižnih i maksimalnih 14 razlike (70:56) …

Danil Krnić je bio najefikasniji u našoj selekciji sa 19 poena, uz šest skokova, Lazar Čarapić je dodao 15 poena, Maruan Čičić 14, a Marko Radunović 11 poena i šest skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније