Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

KSCG

31. 07. 2024. 21:22 >> 21:22

prijateljski meč

Kadeti poraženi od Srbije

Muška kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je od Srbije (69:63) u sedmom prijateljskom meču u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje će se održati u Skoplju od 8. do 17. avgusta.

Izabranici Demira Kalića sjajno su otvorili meč - nakon pet minuta bilo je 9:2, zatim 17:5, dok je na kraju prve dionice bilo 22:12. Crna Gora je održavala prednost, na poluvremenu je bilo 40:30. U trećoj dionici Srbija je uspjela da naš tim zaustavi na 13 poena, smanji prednost, a u 35.minutu Crna Gora je vodila 57:56. U uzbudljivom finišu Srbija je uspjela da stigne do rekordne razlike i pobjede - 69:63.

Ðorđe Đukanović imao je dabl dabl učinak (14 poena, 11 skokova), Miloš Veković dodao je 13, Mićković je ubacio 12, a dvocifren je bio i Mugoša sa 10.

Za našu kadetsku reprezentaciju ovo je sedmi meč u pripremnim mečevima, a osim dva poraza od Hrvatske, prethodno su dva puta savladali Sjevernu Makedoniju, zatim Bosnu i Hercegovinu, te U18 selekciju Saudijske Arabije.

Posljednji test uoči B prvenstva Evrope naša reprezentacija imaće sjutra od 10:30 u Tivtu, kada će još jednom odmjeriti snage sa Srbijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније