Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ KSCG ]

14. 07. 2024. 13:23 >> 13:22

PRIJATELJSKI MEČ

Juniori opet poraženi od Srbije

Crnogorska juniorska muška košarkaška reprezentacija poražena je danas u Bijelom Polju u drugom prijateljskom meču od Srbije (89:62) u okviru priprema za B prvenstvo Evrope, koje se igra od 26.jula do 4.avgusta u Skoplju.

Srbija je i juče trijumfovala, a baš kao i u tom meču, naša selekcija pružila je dobar otpor u prvih 20 minuta, da bi zatim rival sa 23:7 u trećoj dionici trasirao put ka trijumfu.

Crna Gora je serijom 14:0 uspjela da priđe na 37:40, ali je u nastavku sve bilo u znaku Srbije koja je imala i rekordnih +35 (85:53) u finišu meča.

Jedini dvocifreni u našoj selekciji bio je Aljoša Drašković sa 18, uz po 2 skoka i asistencije, po 6 poena postigli su Andrija Vujačić, Luka Đurović i Rade Todorović, Vladimir Komnenović ubacio je 5, a u strijelce su se upisali još Lazar Smolović i Šefćet Bećiragić po 4, Marko Radunović i Petar Pinter po 3, Bojan Kljajić, Marko Pavlović i Maruan Čičić po 2, Denil Krnić 1.

Za naše juniore ovo je bio ukupno četvrti test, a prije dvomeča sa Srbijom dva puta savladali su Sjevernu Makedoniju u Skoplju.

Do odlaska na B prvenstvo Evrope naši juniori će u dvorani "Nikoljac" imati još dvije provjere i to protiv selekcije Kosova 19. i 20.jula.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније