Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B

10. 07. 2024. 11:31 >> 11:31

kk primorje

Ičelić novi trener novskog prvoligaša

Novi trener hercegnovskog prvoligaša KK Primorje 1945, Marko Ičelić, počeo je sa okupljanjem i upoznavanjem ekipe koja će naredne sezone braniti boje kluba i grada, a pripreme će zvanično početi u drugoj polovini avgusta.

Ičelić je u trenerskoj karijeri vodio Leotar Trebinje, OKK Beograd, beogradski Radnički, Klik iz Arilja, makedonski Kožuv, a radio je i u Ujedinjenim arapskim emiratima.

Bio je selektor juniorske reprezentacije Srbije, koja je u Poljskoj na Evropskom prvenstvu 2011. godine osvojila srebro, kao i selektor kadetske reprezentacije, koja je godinu kasnije na kontinentalnom šampionatu u Letoniji i Litvaniji osvojila bronzu.

Šef stručnog štaba plavo-žutih želi blju priču za narednu sezonu.

“Momci su imali jedan zaista zavidan rezultat prošle sezone. Uvijek je u podsvijesti rezultat od prethodne sezone, ali jednostavno u našem poslu se zaboravljaju prošle sezone i sada pokušavamo da napravimo što bolju priču za narednu. Normalno da su ambicije uvijek visoke i da ćemo pokušati da zadržimo sami vrh tabele. Šta će biti dovoljno da napadnemo ono što svi žele, a to je ABA 2, to je sad veliki splet okolnosti”, kazao je Ičelić.

Ičelić je dodao da ekipu KK Primorja odavno poznaje. 

“Prethodne tri sezone sam odradio u Trebinju i imali smo dosta trening utakmica ovdje, tako da većinu momaka odavno poznajem. U pitanju su sjajni momci i veoma je bitno da postoji obostrano poštovanje, kako bi snagu i adrenalin izgradili između nas, a sve kako bi na parketu izgledali što bolje u narednoj sezoni”.

Istakao je  zadovoljstvo insfrastrukturom kluba i Sportskog centra Igalo, u kojem plavo-žuti dočekuju gostujuće ekipe – sportska dvorana, teretane, medicinski centar, generalno uslovi za rad – sve je na jednom visokom nivou, ocijenio je novi trener KK Primorje 1945.

Kk Primorje je potpisao ugovore sa sedam igrača koji su okosnica ekipe, trenutno se vrši skauting kako bi se pojačali na pozicijama 1 i 5, a pregovori se vode i sa par igrača koji su porijeklom iz Herceg Novog.

“Radimo na pravljenju ekipe u kojoj ćemo imati veći broj domaćih igrača, jer mislim da je to snaga grada Herceg Novog i da tome treba da se teži”, zaključio je Ičelić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније