Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

09. 07. 2024. 11:09 >> 11:09
Čitaj mi:

plavo-žuti nastavljaju još jače

KK Primorje u novu sezonu ulazi sa ambicijama

Sedam ključnih igrača, uključujući kapitena tima Slobodana Miljanića, produžilo je svoje ugovore sa KK Primorje 1945.

Miljanić će i ove sezone biti lider plavo-žutog tima čija će okosnica biti Dejan Bjelić, Dragoje Đoković, Veselin Kovačević, Novak Obradović, Aleksandar Bulatović i Vladimir Ilić.

Produženje ugovora ovih igrača od velike je važnosti za timsku koheziju i nastavak uspješnih nastupa na terenu.

Uz novog trenera Marka Ičelića, ali i nekoliko pojačanja koja su pred samom realizacijom, plavo-žuti tim u novu sezonu ulazi sa snagom i energijom da svoj grad predstavi na najbolji mogući način.

"Ova sezona je posebno važna za naš klub, jer ćemo obilježiti 80 godina postojanja i kroz brojne aktivnosti i događaje u narednom periodu prisjetiti se bogate istorije i uspjeha KK Primorje 1945, dok istovremeno gledamo naprijed sa optimizmom i ambicijama", kažu iz kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније