Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

03. 07. 2024. 17:20 >> 17:22

Vučević: Uspjeli smo da se izborimo sa agresivnom igrom Kameruna

Najbolji igrač Crne Gore Nikola Vučević kazao je da je ekipa u prvom dijelu upala u ritam Kameruna, ali da je uspjela na vrijeme da se trgne i stigne do važne pobjede.

Igrač Čikaga je danas upisao dabl-dabl učinak, sa 14 poena i 11 skokova.

"Dosta teška utakmica, u prvom dijelu smo igrali u njihovom ritmu, što nama ne odgovara. Njihova agresivna igra nas je natjerala da donesemo neke ishitrene odluke u napadu,zbog toga smo dali mali broj poena u prvih 20 minuta", kazao je Vučević.

Nastavak je donio bolju igru naše selekcije, poruka je asa Čikaga.

"To smo ispravili u drugom dijelu, pojačali smo i defanzivu i iz takve igre smo stigli do lakih poena. Žao mi je što utakmicu nismo priveli na mirniji način, nakon što smo stekli deset poena prednosti. Čestitke Kamerunu, igrali su sa dosta energije, pogađali su i dosta šuteva, ali najvažnija je pobjeda. Nadam se da idemo u polufinale", kazao je Vučević.

Marko Simonović, centar Crne Gore, kazao je da je ekipa bila umorna, jer je drugi dan uzastopno igrala utakmicu.

"Nije bilo lako, juče smo se puno potrošili protiv Brazila, a već danas smo morali opet na teren. Sada imamo dva dana da se odmorimo i nadam se dobro pripremimo za polufinale. Najvažnije je da smo pobijedili", poručio je naš centar.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније