Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

18. 06. 2024. 21:53 >> 21:57

CRNOGORSKI KOŠARKAŠ

Danilo Nikolić u Spartaku

Crnogorski košarkaš Danilo Nikolić nastaviće karijeru u Spartaku iz Subotice, timu koji će se ove sezone nadmetati u ABA ligi.

Nikolić ima važeći ugovor sa francuskim Limožom na još godinu dana, ali ga neće do kraja 'odraditi' već će prema pisanju lokalnog medija naredne sezone braniti boje Spartaka.

Limož je prošlu sezonu okončao na 13. poziciji, a Nikolić je na 30 odigranih utakmica u prosjeku provodio nešto više od 26 minuta na parketu, a imao je u prosjeku 12 poena, 5,1 skok i 1,4 asistencije po meču.

Nikolić je najveći dio karijere proveo u podgoričkoj Budućnosti sa kojom je 2018. godine ABA ligu, a nastupao je još za Gorštak, Lovćen, Megu, Bilbao, Dižon, Avtodor i Mursiju prije nego što je septembra prošle godine potpisao za Limož.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније