Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

17. 06. 2024. 20:03 >> 20:14

treći amerikanac produžio saradnju

I Mekinli Rajt ostaje u Budućnosti

Nakon Jogija Ferela i Flečera Megija, Budućnost Voli je zadržala još jednog Amerikanca - Mekinlija Rajta.

Plejmejker sa 32 utakmice u NBA je u drugom dijelu prošle sezone pokazao da može da bude jedan od nosilaca igre, zbog čega je najveći crnogorski klub odlučio da ga zadrži.

To nije bila laka misija, jer se za 25-godišnjaka iz Mineapolisa interesovao i jedan evroligaš, ali je odlučio da ostane u Budućnosti koja će naredne sezone imati veće ambicije u Evrokupu i ABA ligi.

"Momak koji je direktno iz Dalas Maveriksa stigao u Podgoricu za kratko vrijeme je postao sinonim za požrtvovanje, nevjerovatnu energiju i zalaganje do posljednjeg atoma snage. U odbrani nema tog zadatka koji ne preuzme, pa čak ni protivničkim centrima nije svejedno kad na 'switchu' ostanu sami sa njim, bez obzira na razliku u visini".

"U majstorici protiv Partizana je igrao nakon infuzije i zdravstvenih problema, jer je želja bila jača od problema. Mekinli, jedva čekamo da gledamo tvoju energiju ponovo u Morači", napisala je Budućnost na sajtu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније