Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 06. 2024. 00:23 >> 00:24

NEKOLIKO SATI PRED ISTEK ROKA

Luka Bogavac povukao prijavu sa NBA drafta

Nekoliko sati pred istek roka, brojni košarkaši su povukli prijave sa NBA drafta, jer je bilo izvjesno na neće biti birani.

Rok je bio do večeras u 23 časa, a dva sata prije toga je Luka Bogavac odlučio da se povuče.

Mladi bek je imao solidnu prvu sezonu u SC Derbiju, sa kojim je osvojio ABA Superkup (u finalu protiv Partizana dao 11 poena) i Kup Crne Gore, a u ABA ligi prosječno bilježio osam poena, 2,5 skokova i i 1,5 asistencija.

Osim sina nekadašnjeg crnogorskog reprezentativca Nebojše Bogavca, od drafta su odustala i još tri klijenta Miška Ražnatoovića i igrači iz njegove Mege - Andrija Jelavić, Timotej Malovec i Bogoljub Marković.

Draft će se održati 26. i 27. juna u "Barklis centru" u Bruklinu, a pravo da bira 1. pika ima Atlanta. Potom slijede Vašington, Hjuston i San Antonio, koji će imati i 8. pika...

Po posljednji projekcijama, sa 1. mjesta bi kao i prošle godine, kada je San Antonio uzeo Viktora Vebmanjamu, mogao da bude biran Francuz - 19-godišnji Zakari Rizašer iz finaliste Evrokupa, Burga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније