Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

11. 06. 2024. 16:19 >> 16:20
Čitaj mi:

U LJUBLJANI

Mitrović predstavljen kao trener COL

Košarkaši Cedevite Olimpije u novu sezonu ulaze sa novim trenerom i novim sportskim direktorom. Obojica su se danas prvi put predstavili slovenačkoj sportskoj javnosti na konferenciji za novinare i govorili o ciljevima kluba u budućnosti.

Klupu tima iz Ljubljane nedavno je preuzeo crnogorski stručnjak, Zvezdan Mitrović, koji je posljednji put radio u turskom Galatasaraju. Planovi Mitrovića zavisiće i od novog sportskog direktora, Španca Čečua Mulera.

Na konferenciji za novinare kazali su da klub želi da vrati karakter koji je nekako izgubljen prošle sezone. Nije bilo konkretnih novosti o imenima koja bi mogla da dođu u klub, ali je jasno da će biti promjena u igračkom kadru.

"Potreban mi je kadar, lojalni ljudi, da stvorimo pravu energiju. Što se tiče igrača, razgovaramo bukvalno sa stotinama kandidata. Znate da budžet nije neograničen. Ne možemo sve da dobijemo, ali pratimo igrače koji bi željeli da ih imamo, ali ovo je proces, tek je početak sezone“, rekao je Mitrović i dodao:

"Cilj je da napravimo dobar tim, onda je sve moguće. Organizacija kluba je vrhunska, sada moramo da radimo na parketu", dodao je nekadašnji selektor Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније