Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

07. 06. 2024. 10:29 >> 10:29
Čitaj mi:

grčka

Rastali se Spanulis i Peristeri

Vasilis Spanulis nije više trener Peristerija.

Nakon dvije godine saradnje, grčki stručnjak nije uspio da se dogovori sa klubom, pa će od danas biti slobodan igrač.

Spanulis je vodio Peristeri do polufinala FIBA Lige šampiona, a u grčkom prvenstvu je uspio da završi na trećoj poziciji pobijedivši Aris u odlučujućem meču.

Trener godine u Ligi šampiona je poslije završetka meča sa Arisom najavio kraj saradnje.

„Uprava kluba je odličila da ne žele da nastave sa planom koji imamo. To moramo da poštujemo. Imali smo prvi i drugi razgovor. Gospodin Kotsis je dao mnogo novca u tim. Osjećam se počastvovano i radosno što sam započeo profesionalnu karijeru ovdje", izjavio je Spanulis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније