Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

29. 05. 2024. 14:07 >> 14:07
Čitaj mi:

nastavak saradnje

Kataš: Srećan sam što sam produžio ugovor sa Makabijem

Trener košarkaša Makabija iz Tel Aviva Oded Kataš produžio je ugovor sa klubom na još dvije godine.

"Srećan sam i ponosan što sam produžio ugovor sa Makabijem. Veoma sam zahvalan na povjerenju i spreman za izazove koji nas očekuju. Trenutno smo svi fokusirani na misiju koja je pred nama, da osvojimo izraelsko prvenstvo", rekao je Kataš.

On je sa Makabijem u prethodne dve sezone Evrolige upisao 40 pobjeda i 28 poraza i u obje sezone je vodio tim do plej-ofa.

"Čini mi se sasvim prirodnim da Kataš bude trener Makabija i u naredne dvije sezone. Ova košarkaška sezona je dokazala njegove sposobnosti. Oded je znao da se snađe i učvrsti odnos sa igračima uprkos teškim uslovima koje smo imali u posljednjih osam mjeseci i uspio je da u ovom periodu postigne značajne rezultate", rekao je predsjednik Makabija Šimon Mizrahi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније