Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

26. 05. 2024. 21:14 >> 21:14
Čitaj mi:

REAKCIJE NAKON TREĆEG MEČA

Žakelj: Vodimo 2:1, ali nemamo rotaciju; Jakara: Kraća pauza nam ide u korist

Pitanje šampiona Crne Gore još nije riješeno, SC Derbi je ostao u igri za titulu pobjedom protiv Budućnosti 91:89 u trećem meču finala.

"Studenti" su "preživjeli" posljednji napad "plavih", a tragičar je bio Mekinli Rajt, koji je na 1,9 sekundi prije kraja promašio prvo bacanje, pa je morao i drugo. Niko od njegovih saigrača nije dohvatio loptu, pa će se igrati četvrti meč, zakazan za utorak u 20 časova.

"Nadali smo se, sve smo radili da danas dobijemo. Mislim da je Derbi odigrao odličnu utakmicu, a mi smo energetski pali. Još smo u prednosti, vodimo 2:1, ali nemamo rotaciju", upozorio je Andrej Žakelj.

U timu nije bilo Petra Popovića, neće ga biti ni u utorak,

"Svaki naredni meč je teži, to znamo. Zbog toga smo htjeli danas da završimo. Nismo uspjeli, moramo da dignemo glave, analiziramo i budemo na maksimumu u utorak", naglasio je Žakelj.

Njegov zemljak Dejan Jakara je bio zadovoljan.

"Čestitam igračima na fenomenalnoj pobjedi i želji da ne bude kraj. Razlika u odnosu na prošli meč je što oni nisu pogodili otvorene šuteve, što su na drugoj utakmici radili. Nismo se pripremali na drugačiji način, ali su želja i volja odlučili utakmicu. Ne želimo da za dva dana bude kraj, borićemo se za svaku loptu", rekao je 38-godišnjak iz Kranja.

S obzirom na to da ima više domaćih igrača na raspolaganju, SC Derbi bi kako finale odmiče mogao da profitira.

"Željeli smo da dobijemo jednu od prve tri utakmice. Do sada je bilo dva dana pauze između mečeva, sada je jedan, to sigurno ide nama u korist. Ali, oni imaju odlične igrače, strance koji mogu sami da dobiju utakmicu. Nadam se da će imati što manje energije", poručio je Jakara.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније