Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

23. 05. 2024. 08:56 >> 09:45
Čitaj mi:

sukob sa navijačima

Ataman: Gdje je obezbjeđenje, gdje je Evroliga?

Završni turnir Evrolige održaće se od petka do nedjelje u Berlinu, a četiri ekipe učesnice završnice elitnog takmičenja stigle su na lice mjesta.

U Berlinu, navijači su bakljom dočekali su turski tim Fenerbahče, dok je veću neprijatnost doživio strateg Pantinaikosa Ergin Ataman.

Naime, došlo je do bliskog susreta navijača turskog tima i Atamana prilikom ulaska delegacije PAOK-a u hotel, nije bilo fizičkog kontakta ali jeste verbalnog gdje su ga vrijeđali na turskom jeziku.

Međutim, Ataman im nije ostao dužan. Kao ni Matijas Lesor, koji je želio da se obračuna, ali ga je zaustavio Kostas Adetokunbo.

Situacija sa navijačima, mogla je da eskalira, na svu sreću obezbjeđenje (kojeg nije bilo previše) je reagovalo pa su Ataman i ekipa ušli u hotel.

“Gdje je obezbjeđenje? Gdje je Evroliga? Ljudi su me napali! Kakva je ovo organizacija? Gdje je obezbjeđenje”, ponavljao je turski trener u holu.

 Sa zakašnjem je su stigle dodatne policijske snage sa kojima su rukovodioci Panatinaikosa imali duge razgovore. A onda se tu desio pravi haos.

Ataman je tvrdio da je napadnut od strane policije, tačnije da ga je jedan od policijskih službenika odgurnuo.

„Čekao sam lift sa svojom porodicom, polcajac me je gurnuo i onda sam završio na zemlji. Policija bi trebalo da nas štiti. Grubo me je odgurnuo. Postoje snimci i svjedoci incidenta. Naš predsjednik, ministar spoljnih poslova i naša ambasada u Berlinu su obaviješteni o ovome“, rekao je Ergin Ataman.

Fenerbahče i PAOK igraju prvo polufinale od 18 sati u petak, a u drugom se sastaju Real i Olimpijakos (21.00).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније