Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ KSCG ]

22. 05. 2024. 10:12 >> 10:13

PROJEKAT KSCG

"Her world, her rules" drugi put promovisan u Baru

Drugi put je projekat "Her world, her rules" promovisan u Baru, ovog puta u OŠ "Jugoslavija".

Sjajna priča, koja ima za cilj širenje svijesti o značaju košarke, ispričana je u gradu koji odnedavno u liku Marije Leković ima evropsku šampionku, zbog čega je i posebno važno da baš u ovom gradu djevojčice osjete čari "kraljice igara".

Bar je posjetila nekadašnja crnogorska reprezentativka, a sada komesarka takmičenja Nataša Popović i bivša košarkašica Mirjana Sekulić, sada komesar ženskih liga, inače rukovodilac ovog projekta.

Cilj posjete bio je predstavljanje projekta "Her world her rules" ("Njen svijet, njena pravila"), koji se realizuje u saradnji sa Međunarodnom košarkaškom federacijom (FIBA).

U promociji projekta učestvovale su igračice iz ŽKK Bar, na čelu sa trenerom Jelenom Nikpaljević. Održan je i pokazni trening, tokom kojeg su se učenice ove škole upoznale sa sportom i mogućnostima koje se nude u okviru FIBA projekta, što je izazvalo veliko interesovanje djevojčica.

Zahvaljujući upravo ovom projektu, mnogi se nadaju da će Bar ponovo biti bitan centar za razvoj ženske košarke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније