Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

14. 05. 2024. 08:41 >> 09:43
Čitaj mi:

aba liga

Obradović: Izvanredna utakmica gdje su detalji odlučili

Partizan nije uspio da napravi brejk u prvom meču finala ABA lige na gostovanju Crvenoj zvezdi u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Trener gostujuće ekipe, Željko Obradović osvrnuo se na sinoćni meč sa dramatičnom završnicom kada je Aleksa Avramović promašio šut za produžetak.

"Izvanredna utakmica, gdje su detalji odlučili, čestitao bih Zvezdi na pobjedi. Ponosan sam i zadovoljan kako je moja ekipa izgledala. Daćemo sve od sebe. Mnogo bi stvari moglo da se komentariše, neću da ulazim u to, ali da ljudi za zapisničkim stolom ne vide da se zaustavio sat, to je veliki problem. Ostalo je 24 sekundi, potom 11 sekundi za egzekuciju. To nije normalno, niti uobičajeno, neko mora da povede računa o tome. Neke stvari su jasne, ali zaista čestitam svojim igračima na borbi i svemu što su učinili večeras", izjavio je Željko Onbradović na konferenciji za medije.

Na pitanje o atmosferi u Pioniru večeras, strateg "crno-bijelih" je odgovorio:

"Nemam ništa o tome da kažem, vrijeđanje u starom stilu. Njihovo pravo, naše je da budemo koncentrisani na posao. Lijepa je slika kada se vidi ovoliko navijača, za to svaka čast".

Učinak centara, Kabokla i Kaminskog je takođe bila tema konferencije, kao i Džejlin Smit i njegovi dobri minuti.

"To su neke stvari koje su interesantne ljudima koji gledaju košarku. Učinci se prate. Kaminski je sve šuteve koje je imao, svi su bili odlični, nemam zamjerku na to. Bruno je dio utakmice odigrao dobro. On je neiskusan, pa reaguje kako reaguje. Smit pokazuje da je jako važan igrač za nas. Nadam se da će biti važan u nastavku i to je to. Tako da, kada se gleda učinak ekipe, gleda se šta svi rade, a to su neke stvari koje se rade i nastavlja se u tom stilu",zaključio je Obradović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније