Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

30. 04. 2024. 11:16 >> 11:16
Čitaj mi:

marej bio pod znakom pitanja zbog povrede

Džamal Marej: Rekli su ne, ali sam poslušao svoje tijelo

Džamal Marej je doživio povredu na četvrtom meču plej ofa protiv Lejkersa. U pitanju je bila povreda lista pa je nastup Kanađanina za peti meč bio pod znakom pitanja.

Velika želja Mareja je bila jača od povrede, tolika da nije želio da ga propusti meč koji je bio ključan za plasman u polufinale Zapadne konferencije. 

"Došao sam u halu malo ranije da vidim da li ću moći da igram. I osjećao sam da mogu, a svi ostali nisu željeli da rizikujem. Rekli su ne, ne i ne. I nisam mogao da se složim, nisam želio da ostavim saigrače. Borili smo se cijelu sezonu, svi su prolazili kroz neke povrede. Jednostavno, ne bih mogao da živim sa sobom da nisam u stanju da igram. Drago mi je što su me poslušali, jer ja slušam svoje tijelo i samo njemu vjerujem", objasnio je Marej.

Nikola Jokić je rekao da je Marej igrač koji pogađa teške šuteve.

"Ne znam šta za njega znači težak šut. On je igrač koji pogađa teške šuteve. Pogađa ih više nego one otvorene. To je moje mišljenje. On voli te momente, voli te situacije i ja ima mnogo povjerenja da će on taj šut pogoditi".

Trener Majk Meloun je takođe slušao svoj instinkt, ostavio je Mareju odluku, bez obzira na ogroman rizik da ga izgubi do kraja sezone.

"Taj klinac je ratnik, čovječe. Što je trenutak veći, teži, dijete nastavlja sve jače da sija", hvalio je Meloun.

Lejkersi će na odmor, Lebron Džejms je dao sve od sebe a na kraju je čestitao od srca Jokiću i Mareju.

"Kapa dolje, naklon do poda. Branilac titule je baš takav. Oni su sjajan tim. Morate super dobro da igrate protiv njih da biste ih pobijedili u seriji. Na kraju morate da im čestitate, oni su to zaslužili", rekao je Džejms.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније