Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

24. 04. 2024. 10:42 >> 11:39
Čitaj mi:

polufinale aba lige 2

Dragan Radović: Vojvodina taktički i fizički na visokom nivou

Košarkaši Podgorice, nakon dvije maestralne partije protiv Zlatibora, stigli su treći put u istoriji kluba do polufinala ABA 2 lige, gdje su se plasirali još Spartak, Vojvodina i MZT.

Momci Dragana Radovića večeras u "Bemax arena" dočekuju Vojvodinu u prvom meču polufinala ABA liga 2.

"Treći put smo stigli do polufinala u čini se nikad jačoj ligi, a sada nas očekuje dvomeč protiv Vojvodine, koja je taktički i fizički na visokom nivou, ali i dobro vođena od strane trenera. Biće teško ponoviti izdanje i rezultat iz četvrtfinala protiv Zlatibora, ali nadam se da su momci spremni da pruže sve od sebe. Za razliku od meča protiv Zlatibora imali smo malo više vremena za analizu i odmor, tako da sa nestrpljenjem čekamo da utakmica počne", rekao je trener Podgorice Dragan Radović.

Podgorica ima kadrovskih problema pred ključne mečeve, u sastavu nema Đukanovića a ni Ivanovića a pitanje je koliko povratnik Žižić može pomoći. 

"Baš kao i u okviru četvrtfinala i sada imamo kadrovskih problema, jer u timu nema Đukanovića, neće nastupiti Ivanović, a u sastavu će biti Žižić, ali pitanje je koliko će moći da nam pomogne. Međutim, nastojaćemo da odigramo na što većem nivou i da sa što boljim rezultatom odemo na revanš" zaključio je trener Podgorice Dragan Radović.

Prvotimac Podgorice Danilo Brnović očekuje zahtjevnu utakmicu .

"Nakon dvije odlične partije u četvrtfinalu ABA 2 lige protiv ekipe Zlatibora, sa velikom željom i motivacijom dočekujemo Vojvodinu u okviru polufinala regionalnog takmičenja. Očekujemo izuzetno zahtjevnu utakmicu protiv jedne veoma kvalitetne ekipe, koja je pokazala da igra na zavidnom nivou, kako kroz regularni dio, tako i na početku plej-ofa – kazao je   Danilo Brnović.

Utakmica u "Bemax centru" počeće u 17h.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније