Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

20. 04. 2024. 13:50 >> 13:49

SLIJEDI BORBA ZA FINALE

Rajt: Očekivao sam težak meč, dobra odbrana srušila Zadar

Plejmejker Budućnosti Mekinli Rajt kazao je da je očekivao tešku utakmicu u Zadru, te da je trijumf u Dalmaciji i plasman u polufinale ABA lige donijela dobra odbrana.

"Plavi" su sa dvije pobjede eliminisali Zadar u četvrtfinalu ABA lige.

"Znali smo da će biti teško, mnogo teže nego u prvom meču, jer ovdje su navijači jako glasni. Tokom cijele karijere dosta pažnje posvećujem odbrani, veliki izazov mi je da čuvam najbolje igrače rivala. U Zadru igra Božić, koji je MVP lige, jasno je da ima veliki potencijal. Ipak, mislim da smo ga prilično zaustavili, nisam samo ja, bila je to timska odbrana", kazao je Rajt.

Rival u polufinalu će najvjerovatnije biti Partizan.

"Vjerovatno će nam rival biti Partizan, ali volim izazove i vjerujem da imamo šansu", kazao je plejmejker "plavih".

Bek Budućnosti Flečer Megi pobjedi je doprinio sa 11 poena.

"Ovdje je uvijek teško igrati, ali dobrom energijom u drugom dijelu prelomili smo meč. Sada nas vjerovatno čeka Partizan", kazao je Megi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније