Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

17. 04. 2024. 18:45 >> 18:47

DRUGA ABA LIGA

Sutjeska opet poražena od Vojvodine, ništa od polufinala

Sutjeska nije uspjela da se plasira u polufinale ABA 2 lige, pošto je i u revanšu četvrtfinala poražena od Vojvodine u Novom Sadu 81:70. Novosađani su slavili u prvom meču 84:79, a za finale će se boriti sa drugim crngogorskim predstavnikom Podgoricom, koja je eliminisala Zlatibor.

Nakon izjednačenog početka, Vojvodina se serijom 7:0 odlijepila na 14:7, da bi do kraja uvodnog perioda stekla i devet poena viška 20:11.

Na startu druge četvrtine domaćin je prvi put stigao do dvocifrene prednosti 24:11.

Nastavio je domaćin da dominira, pa je nakon zakucavnja Nikolića i trojke Kaningema poveo 41:19, na tri i po minuta prije odlaska na veliki odmor.

Nakon 20 minuta igre Vojvodina je imala čak plus 25, pa je već tada meč riješen 48:23.

Reagovala je, doduše, Sutjeska u nastavku.

Drugo poluvrijeme je otvorila sa devet poena u nizu, a potom je prišla i na minus deset - 54:44. Ipak, finiš trećeg perioda je pripao domaćinu, koji se nakon serije 6:0 odlijepio na 60:44.

Nikšićani su u posljednju dionicu krenuli sa pet uzatopnih poena i opet zaprijetili 60:49, na nešto malo manje od devet minuta prije kraja.

Međutim, Kaningem nakon prodora, te Banjac sa dvije trojke odbili su nalet Nikšićana 71:53, a potom je Vojvodina mirno privela meč kraju.

Kaningem je predvodio Vojvodinu sa 20 poena, kod Sutjeske su se istakli Spasojević sa 13, odnosno Mitrović sa 12 koševa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније