Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

28. 03. 2024. 08:23 >> 08:30

NBA

Poraz Denvera, Jokić bio na granici tripl-dabla

Košarkaši Denvera izgubili su od Finiksa sa 104:97 u jutros odigranoj utakmici NBA lige. Najbolji košarkaš planete Nikola Jokić došao je do 22 poena, 10 asistencija i devet skokova.

Dvocifren učinak, po 18 poena, imali su i Eron Gordon i Majkl Porter Džunior, Kentavijus Koldvel Poup je dodao 13 a Redži Džekson 11 poena. 

Kod Finiksa, Kevin Djurant je za 37 minuta postigao 30 poena uz 13 skokova, a iz igre je šutirao 12/20 (3/4 za tri, 9/16 za dva, 3/3 slobodna bacanja).

Devin Buker ubacio je 17 poena, Grejson Alen 13, Erik Gordon i Bredli Bil po deset. 

Uprkos porazu, ostao je Denver lider Zapadne konferencije sa skorom 51-22, a za to može da zahvali Hjustonu.

Roketsi su napravili iznenađenje i poslije produžetaka savladali Oklahomu u gostima (132:126).

Nagetsi naredni meč igraju u noći između petka i subote (02.00), kada u Bol Arenu stiže direktan konkurent u borbi za prvo mjesto u konferenciji - Minesota Timbervulvs.

Novopečeni centar Vašingtona Tristan Vukčević odigrao je svoj treći meč u NBA ligi, ali se za četiri minuta utakmice protiv Bruklina nije upisao u strijelce.

Vizardsi su poraženi poslije produžetaka (119:122), a Netse je do trijumfa predvodio Kameron Tomas sa 38 poena. Istovjetan košgeterski učinak na drugoj strani imao je Džordan Pul.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније