Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

16. 03. 2024. 10:36 >> 10:36
Čitaj mi:

NBA

Micić "prodao foru" Durentu: Driblingom ga poslao na parket

Dvostruki MVP Evrolige Vasilije Micić značajno je podigao svoj nivo igre od kada je trejdovan iz Oklahome u Šarlot.

Dok u "Tanderima" nije dobija previše prilika, u "Horetsima" je već druga priča, 

Tako je sa 12 minuta po meču došao do 25, a samim tim su se i brojke povećale, pa je sa 3,3 poena došao do 11,9 i skoro šest asistencija u prosjeku po meču.

Ono što je primjetno da je sa većom minutažom došlo i do opuštanja u igri, pa je konačno mogao da upozna NBA ligu sa svojim talentom koji donosi iz Evrolige. 

Sinoć protv Finksa, koji je njegov Šarlot izgubio 107:96, Micić je uradio potez koji se dosta cijeni u NBA ligi. 

On je u trenucima kada ga je čuvao Kevin Durent, napravio kojim je, kako se u SAD to popularno kroz frazu kaže "slomio zglobove" Durentu, poslao ga na parket, a onda lagano poentirao. 

Potezi koji su svojevrsni Džejms Hardenu, Stef Kariju, Kajriju Irvingu...Micić je sinoć pokazao da i on ima taj košarkaški gen. 

Nakon utakmice je skromno prokomentarisao. 

"Iskreno, imao sam sreće da sam reagovao u pravom trenutku. Mislim da danas nije bio nešto raspoložen za igru. On je nevjerovatan igrač, jedan od mojih omiljenih, jedan od najtalentovanijih koje sam ikada vidio. Imam 30 godina, nije to nešto što će mi promjeniti karijeru, i ja sam bio ’na klizaljkama’ mnogo puta, pogotovo otkad sam došao u NBA. Nije to velika stvar", kazao je Micić.

On je sinoć završio meč sa 21 poenom i tri asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније