Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

07. 03. 2024. 10:34 >> 10:35
Čitaj mi:

NBA

Bulsi slavili u Juti, novi dabl dabl Vučevića, na kraju umalo tuča

Košarkaši Čikago Bulsa slavilis u na gostovanju Juti Džez sa 119:117.

Naš košarkaški reprezentativac bio je ponovo jedan od najboljih pojedinaca ekipe Bilija Donovna sa 23 poena i 12 skokova (došao do brojke od 15.000 poena).

Osim našeg košarkaša u ekipi iz "Vjetrovitog grada" istakli su se Kobi Vajt sa 25 poena (sedam pogođenih trojki) i šest asistencija, dok je Demar Derozan ubacio 29 poena, uključujući i poene koji su donijeli pobedu Bulsima u ovom neizvjesnom meču.

"Moramo da ostanemo na ovom kursu, da radimo ono što je neophpodno, da dobijamo ovakve mečeve", kazao je Derozan nakon meča.

Kod Jute se istakao Džon Kolins sa 25 poena i 14 skokova, Kolin Sekston koji je dao 24 poena i podijelio sedam asistencija, dok je rekord karijere upisao Bris Sensabo sa 15 poena i 12 skokova u svojoj prvoj NBA utakmici kao starter.

Utakmica je na samom kraju imala umalo i ružan kraj, kada je nakon faula nad Derozanom došlo do koškanja ispred klupe Bulsa.

Tori Kreg i pomoćni trener Čikaga Kris Fleming su onda ušli u pravi klinč sa Seksotonom i Kolinsom, ali su brzo odreagoavali ostali igrači i razdvojili dvije strane.

Sekston i Džordan Klarkson su imali šuteve za tri poena koje bi donijeli pobjedu, ali na kraju oba igrača su promašila.

Na ostalim utakmicama postignuti su sljedeći rezultati:

Vašington - Orlando 109:119
Atlanta - Klivlend 112:101
Hjuston - LA Klipers 116:122
Filadelfija - Memfis 109:115
Golden Stejt - Milvoki 125:90
Portland - Oklahoma 120:128
LA Lejkers - Sakramento 120:130

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније