Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

05. 03. 2024. 09:58 >> 10:02
Čitaj mi:

ABA LIGA

SC Derbi sa Cibonom u Zagrebu

Košarkaši SC Derbija igraće danas u Zagrebu protiv Cibone utakmicu 21. kola Admiralbet ABA lige. Trener "studenata" Dejan Jakara kazao je da je Cibona ekipa koja je kombinacija mladosti i iskustva, te da posebnu pažnju moraju da obrate na šut rivala za tri poena.

SC Derbi je kandidat za plej-of, jer se nalazi na osmom mjestu sa polovičnim učinkom.

"Cibona je ekipa koja odlično igra u svojoj dvorani. Kombinacija je mladih i iskusnih igrača i kao ekipa igra veoma pametnu košarku. Svi mogu da pogode šut za tri poena što ih čini još boljim i težim za čuvanje, jer se na taj način svima otvara više prostora u napadu", rekao je Jakara.

Cibona je slavila u prvom dijelu sezone u "Morači" 101:93, a trenutno je na 12. poziciji sa skorom 7-13.

"Trenirali smo dobro, nismo sada u najboljem ritmu jer nam je falilo šest igrača koji su bili u reprezentaciji, ali daćemo sve od sebe da dođemo do nove pobjede. Siguran sam da ćemo dati svoj maksimum, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno i šta će nam na kraju donijeti", poručio je Jakara.

Duel u Košarkaškom centru Dražen Petrović počeće u 19 sati.

Budućnost je juče u Podgorici pobijedila Igokeu 79:76, dok je Mornar dan ranije u Baru poražen od Crvene zvezde 102:66.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније