Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

04. 03. 2024. 10:45 >> 10:45
Čitaj mi:

NBA LIGA

Boston ubjedljiv protiv Golden Stejta

Košarkaši Bostona bili su ubjedljivi protiv Golden Stejta i upisali najubedljiviju pobjedu u istoriji franšize pošto su kao domaćin slavili sa 140:88.

Najefikasniji u redovima Seltiksa bili su Džejlen Braun sa 29 i Džejson Tejtum sa 27 poena, dok je Pejton Pričard dodao 19. Kod gostiju najbolji su bili Lester Kinones sa 17 i Mozes Mudi sa 11 poena, dok je Stef Kari meč završio sa samo četiri postignuta poena.

Oklahoma je trijumfom protiv Finiksa 118:110 preuzela lidersku poziciju u Zapadnoj konferenciji.

Šej Gildžis Aleksander je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 35 poena, dok je Džejlen Vilijams pobedi doprineo sa 22 poena.

Odlično veće imao je i Jusuf Nurkić koji je oborio rekord Finiksa upisavši 31. skok na utakmici, a uz to je zabilježio i 14 poena i četiri asistencije. Najefikasniji u poraženom timu bio je Bredli Bil sa 31 poenom.

Los Anđeles Klipersi na krilima Kavaja Lenard (32 poena) savladali su Minesotu sa 89:88.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније