Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

02. 03. 2024. 13:04 >> 13:04
Čitaj mi:

PAVIĆEVIĆ

"Zvezdi se ne prijeti, ne znam u kakvom je stanju ekipa nakon pauze"

Košarkaši Mornara sjutra dočekuju Crvenu zvezdu (21 čas), u 21. kolu ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da Beograđanima ne može da se prijeti, ali da će učiniti sve da ostave dobar utisak.

Zvezda je lider regionalnog takmičenja sa skorom 17-3, dok se Barani grčevito bore za baraž, imaju isti učinak kao pretposljednja Krka (4-16) , ali i lošiji međusobni odnos.

"Nakon reprezentativne pauze nikada ne znate u kakvom će stanju biti ekipa, igrači i kako će odreagovati. U goste nam dolazi učesnik Evrolige sa izuzetno jakim rosterom. Crvenoj zvezdi ne može niko da prijeti u ABA ligi, pa tako ni mi, ali nam je drago što ćemo našoj publici prirediti još jedan košarkaški spektakl", rekao je Pavićević.

Igrač Mornara Milija Miković poručio je da ekipa mora biti maksimalno konocnetricana svih 40 minuta, ukoliko želi da ugrozi favorita.

"Dolazi nam u goste jaka, evroligaška ekipa i ne treba tu puno trošiti riječi. Na nama je da na teren izađemo maksimalno koncentrisani, sa jakom energijom kako bismo uživali u ovom spektaklu", poručio je košarkaš Mornara Milija Miković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније