Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

19. 02. 2024. 15:21 >> 15:21
Čitaj mi:

NIJE REKAO POSLJEDNJU RIJEČ

Lebron Džejms želi da igra na OI u Parizu

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms kazao je da želi da zaigra za selekciju Sjedinjenih Američkih Država na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, prenose američki mediji.

"Vidjeću kako ću se osjećati na kraju sezone, ali ne mislim da bi nastup na OI bio preveliki napor za mene. S obzirom na igrače koji mogu da popune naš olimpijski tim, ne bih morao mnogo toga da radim, malo da skačem, dodajem, blokiram... Svakako ne bih ni volio da budem među glavnim igračima", rekao je Džejms nakon završetka Ol-star meča NBA lige u Indijanapolisu.

On je sa selekcijom SAD osvojio zlatne medalje na OI 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu, a ima i bronzu na OI u Atini 2004. godine.

Naglasio je da mu se bliži kraj igračke karijere, te istakao da je srećan u LA Lejkersima sa kojima je 2020. godine osvojio titulu u NBA ligi.

On ove sezone u NBA ligi ima prosjek od 24,8 poena, 7,8 asistencija i 7,2 skokova po meču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније