Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

13. 02. 2024. 18:00 >> 18:01
Čitaj mi:

KUP CG U KOŠARCI

Budućnost bolja od Sutjeske za polufinale

Košarkaši Budućnosti drugi su polufinalisti Kupa Crne Gore. Plavi su savladali Sutjesku rezultatom 70:57 i u polufinalu čekaju boljeg iz okršaja Podgorice i Mornara (20.30h).

Budućnost je od starta bila bolji rival, na nešto više od tri minuta do kraja prve četvrtine imala prednost od 16:7, na kraju tog perioda 18:12.

Poslije četiri minuta igre u drugoj dionici Sutjeska je prišla na samo pet poena zaostatka  – 26:21. Ipak, do kraja prvog poluvremena nikšićki klub ubacio je samo dva poena što je Budućnost iskoristila i serijom 10:2 na poluvrijeme otišla sa prednošću od 36:23.

Sredinom treće dionice izabranici Andreja Žakelja otišli su na velikih +16 (47:31) i činilo se tada riješili pitanje pobjednika. Uspjela je međutim Sutjeska da smanji na 57:53, ali ne i da potpuno vrati meč u egal.

Najefikasniji u pobjedničkom timu sa po 16 poena bili su Andrija Slavković i Kenan Kamenjaš koji je uhvatio i 12 skokova. Dvocifren je bio i Nikola Tanasković sa 10 poena.

Kod Sutjeske Jovan Vojinović je bio najzapaženiji sa 12 poena, dok je Miloš Jović dodao 10.

RASPORED:

Primorje – Šušanj 118:72

Sutjeska – Budućnost 70:57

18:00 SC Derby – Teodo

20:30 Podgorica – Mornar

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније