Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

06. 02. 2024. 19:04 >> 19:05
Čitaj mi:

NAKON POBJEDE

Jakara: Odlična utakmica, nisam očekivao ubjedljiv trijumf

Košarkaši SC Derbija bili su ubjedljivi protiv Krke u ABA ligi 97:72. Izabranici Dejana Jakare kontrolisali su utakmicu od početka do kraja, pa je slovenački stručnjak bio zadovoljan nakon meča.

“Čestitam mojim igračima za odličnu utakmicu. Iskreno, nisam očekivao da će rezultat biti ovako ubjedljiv, Krka kod kuće igra odlično tako da još jednom čestitam momcima na ovoj predstavi. Naš problem je bio skok i odbrana na “low-postu”. Odsjekli su nam visoke igrače mislim da je na to uticalo i to što smo pred meč ostali bez Mirkovića i Ivišića. Želim Krki sve najbolje u nastavku sezone“, rekao je Jakara.

"Studenti" su sada ponovo u plej-of zoni sa devet pobjeda i 10 poraza.

Krka je ostala na diobi posljednjeg mjesta sa skorom 4-15.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније