Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

29. 01. 2024. 16:11 >> 16:11
Čitaj mi:

SUTJESKA NA TURNIRU U NOVOM SADU

Minić: Očekuju nas tri teške utakmice, cilj plasman među osam

Trener košarkaša Sutjeske Miloš Minić kazao je da je ekipa sprema za četvrti "balon" NLB Druge ABA lige koji se igra u Novom Sadu.

Rivali Nikšićanima biće Široki, Cedevita junior i Pelister. Prvi protivnik biće ekipa iz BiH (sjutra 18 časova).

"Očekuju nas tri teške utakmice. Široki je na 25 mečeva ove sezone pretrpjio tri poraza i u ovom trenutku je favorit. Očekuje nas vrlo teška i fizički zahtjevna utakmica, protiv ekipe koja je dobro trenirana i koja igra vrlo disciplinovano i čvrsto", dodao je Minić.

On je na klupi Sutjeske krajem novembra naslijedio Dragana Nikolića.

“Zahvalio bih se ljudima koji vode klub na ukazanom povjerenju. Za mene je čast da budem trener Sutjeske – kluba u kojem sam ponikao kao igrač i sada dobio šansu da budem trener seniorske ekipe. Sigurno da ljudima iz kluba nije bilo lako da povjerenje ukažu treneru bez iskustva u vođenju seniorskog tima u jako delikatnom trenutku”, istakao je Minić.

Nakon sedam mečeva Sutjeska ima skor 3-4 i u igri je za plasman u plej-of, koji bi regionalnu ligu opet doveo u Nikšić.

"Sve nas u klubu i navijače bi obradovalo da konačno možemo utakmicu da odigramo u Nikšiću. Da podsjetimo košarkašku javnost kako izgleda kada Sutjeska igra pred punim tribinama. Jer smo gosti četiri sezone", naglasio je šef struke Sutjeske i dodao:

"Prije početka niko nije očekivao da će ova sezona izbaciti četiri-pet timova, sa enormno velikim budžetima za ovaj rang takmičenja. Sve te ekipe su se na prethodna tri "balona" izdvojile svojim rezultatima. Što se nas tiče, daćemo sve od sebe da budemo među osam, što bi ispunilo naše ciljeve, a da potom u plej-ofu skupo prodamo kožu", zaključio je Minić.

Na turniru u Novom Sadu nastupiće i drugi crnogorski predstavnik Podgorica. Oni se nalazie na šestom mjestu sa učinkom 4-3, a  četvrti "balon" otvaraju duelom protiv TFT-a (večeras od 21 sat).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније