Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

22. 12. 2023. 16:23 >> 16:24
Čitaj mi:

STUDENTI SPREMNI ZA DERBI

Jakara: Žakelj odlično poznaje našu ekipu, košarkaši Budućnosti odlično poznaju naše igrače

Košarkaši SC Derbija uslovno rečeno "gostuju" ekipi Budućnost Volija u subotu u okviru 13. kola ABA lige.

Novi gradski derbi, dva kluba koji imaju dosta "isprepletanih" košaraških puteva (Žakelj, Megi, Slavković iz SC Derbija došlu u Budućnost, Kamenjaš i Drobnjak pošli u drugom pravcu). 
 
Iako su dobili zadnji duel u Super kupu, trener Studenata, Dejan Jakara smatra da su "plavo-bijeli" favoriti.
 
"Budućnost je jedna odlična ekipa koja je uvijek u vrhu ABA lige. Sa Jogi Ferelom su dobili još veću širinu u napadu i nema može se reći da se odlično poznaju ekipe. Nema detalja koje međusobno možemo sakriti, Andrej Žakelj odlično poznaje našu ekipu, naši igrači odlično poznaju Budućnost. Ja vjerujem da mi možemo pružiti dobar otpor iako je ekipa Budućnosti veliki favorit. Mi ni u ovaj meč sigurno ne idemo sa bijelom zastavom već da damo sve od sebe i da dođemo do pobjede’, rekao je Jakara.
 
Da dobro poznaju Žakelja smatra i najmlađi član David Mirković.
 
‘Očekivanja pred gradski derbi su takva da svi znamo da su naši mečevi uzbudljivi i zanimljivi. Ovo će biti treći veoma teški vezani meč, sa ekipom koja ima izuzetno jak roster za Evrokup. Poznajemo se odlično, nema nepoznanica, poznajemo i igrače, poznaju i oni nas. Do nedavno je i trener Budućnosti, Andrej Žakelj nas predvodio tako da ga dobro poznajemo, njegovu logiku. Kao što je rekao i trener nećemo izaći sa bijelom zastavicom, borićemo se, dati sve od sebe i kao i u svaki meč ulazimo sa ciljem da pobijedimo’, rekao je Mirković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније