Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

21. 12. 2023. 17:47 >> 17:47
Čitaj mi:

SLIJEDI MEČ SA SC DERBIJEM

Ferel: Važna pobjeda u Poljskoj

Plejmejker Budućnost Volija Jogi Ferel istakao je da je ekipa stigla do važne pobjede u Vroclavu. "Plavi" su savladali Slask 80:79, upisali petu pobjedu u Evrokupu i zadržali šanse za plasman u osminu finala.

Pored Budućnosti, poslije 12 kola još Aris, Lietkabelis i Trento imaju učinak 5-7 i nalaze se na diobi petog mjesta.

"Bila je ovo veoma bitna utakmica. Nismo energetski dobro otvorili meč, ali smo se konsolidovali, u drugom dijelu igrali sa više energije. Bili smo bolji u napadu i mnogo bolji u odbrani, to nam je donijelo trijumf", rekao je Ferel.

Trener Budućnosti Andrej Žakelj kazao je da je opet ekipa igrala sa puno oscilacija, ali da je najbitnija pobjeda.

"Vrlo teška utakmica, znali smo da će biti ovako. Nismo počeli kako smo govorili, bili smo bez fokusa i energije, ali smo se onda probudili i vratili u utakmicu. U trećoj četvrtini smo igrali kako treba, bili brzi i agresivni. Stekli smo prednosti, ali smo, kao u gotovo svakoj utakmici, imali pad. Pobjeda se broji", kazao je slovenački trener.

Budućnost u subotu igra sa SC Derbijem, u okviru 13. kola ABA lige (19 časova).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније