Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

21. 12. 2023. 11:48 >> 12:07
Čitaj mi:

KRAJ SARADNJE SA ZVEZDOM

Nejpir raskinuo ugovor sa klauzulom da može samo u Olimpiju Milano

Šabaz Nejpor i zvanično nije više košarkaš Crvene zvezde, a beogradski klub je u raskidu ugovora stavio jednu interesantnu klauzulu.

Naime, američki plej može da nastavi karijeriu striktno u ekipi Olimpije Milana.

Crvena zvezda je potvrdrila da je došlo do raskida saradnje na inicijativu samog košarkaša.

"Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obavještavao o ovom slučaju. Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao dio kluba i ne osjeća pripadnost timu, neće primoravati da bude dio nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu „Olimpija Armani“ iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz suglasnost obe strane", navodi se u zvaničnom saopštenju kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније