Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ Beta ]

08. 12. 2023. 21:35 >> 21:35

EVROLIGA

Monako bolji od Žalgirisa u Kaunasu

Košarkaši Monaka pobijedili su večeras u Kaunasu domaći Žalgiris sa 83:79 (23:19, 23:18, 11:22, 26:20), u utakmici 13. kola Evrolige.

Monako je predvodio Majk Džejms sa 25 poena, osam skokova i četiri ukradene lopte. Džerom Blosomgejm postigao je 13 poena, Eli Okobo 12, a Alfa Dijalo 11 poena uz pet skokova i četiri asistencije.

U litvanskom timu najefikasniji su bili Tomas Dimsa sa 14 poena, Rolands Šmits sa 13 poena uz 11 skokova i Kinan Evans sa 10 poena uz sedam asistencija.

Monako ima osam pobjeda i pet poraza, a Žalgiris pet pobjeda i osam poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније