Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

07. 12. 2023. 12:08 >> 12:59

PLEJ BUDUĆNOSTI

Ferel: Osjećam se sjajno

Jedan od junaka pobjede Budućnosti na gostovanju Leijtkabelisu bio je debitant Jogi Ferel.

Američki plej je nakon samo jednog treninga sa ekipom dobio povjerenje Andreja Žakelja i u ključnim momentima dobio prednost u odnosu na Mekinlija Rajta i Koblija Rosa.

Ferel je vratio sa poenima u ključnim momentima, bio je nepogrešiv sa linije penala, a pogodio je i dvije trojke u ključnim trenucima.

"Osjećam se sjajno. Otići na gostovanje, nakon dva prethodna teška meča i slaviti protiv ekipe kao što je Lijetkabelis, ekipe koja igra jako dobro zajedno, je odlična stvar. Za mene lično osjećaj je dobar izaći na teren, na mojoj prvoj utakmici sa novim saigračima i upisati pobjedu. Sada se vraćamo u Podgoricu i nastavljamo sa radom, još dosta posla nas očekuje. Svega jedan dan ćemo imati za pripremu narednog meča ali takav ritam je većini ekipa, ne možemo se žaliti na to", kazao je Ferel nakon meča.

Zadovoljan je bio i trener Žakelj.

"Prvo bih čestitao momcima na pobjedi jer mislim da nam je ova utakmica bila biti ili ne biti, kao i meč protiv Trenta. Mislim da su momci pokazali karakter ali dug je put ispred nas i kada je u pitanju Evrokup i kada je u pitanju ABA liga. Vjerujem da ima pomaka u dobrom smjeru iako je činjenica da nemamo vremena za trening i uigravamo se kroz utakmice tako da sve to na momente, kao što je bio slučaj danas, izgleda dobro. U nekim momentima padne koncentracija i čvrstina. Mislim da sa pristupom koji smo pokazali prethodne dvije utakmice treba da nastavimo i u narednim utakmicama, da gradimo na tim osnovama", kazao je trener "plavo-bijelih".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније