Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

05. 12. 2023. 17:24 >> 17:25

EVROKUP

Žakelj: Lijetkablis sa Čankom igra bolje, učinićemo sve da dođemo do pobjede

Košarkaši Budućnost Volija gostuju sjutra Lijetkabelisu u 10. kolu Evrokupa, a trener "plavo-bijelih" Andrej Žakelj smatra da je najvažnije da se nastavi dobra igra iz duela sa Borcem iz Čačka.

"Prvo što je najvažnije jeste da se nadovežemo na utakmicu sa Borcem gdje je bilo dobrih stvari i da probamo da intervali tih dobrih igri budu što duži tokom utakmica. Više manje radićemo i ovog puta više na sebi, na našoj igri", kazao je slovenački stručnjak.

On je podsjetio o malom vremenskom prostoru koji su njegovi izabranici imali za pripremu meča u Litvaniji.

"Kada je u pitanju Lijetkabelis imamo svega jedan trening da pripremimo taktiku i pripremu, koliko je to moguće ali i da se uklopimo sa novim igračem, da ga uvedemo u naš sistem. Lijetkabelis je promijenio trenera, sada ih predvodi Čanak i igraju dosta bolje sa dosta šuteva za tri poena, tipična litvanska ekipa. Sigurno da je u Litvaniji težak teren, očekuje nas težak meč, za nas vrlo bitan i učinićemo sve da dođemo do pobjede koja nam je jako potrebna", kazao je Žaklej.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније