Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

03. 12. 2023. 11:39 >> 11:39

ABA LIGA

SC Derbi dočekuje Megu; Jakara: Trčanje i enegrija u odbrani za pozitivan rezultat

Košarkaši SC Derbija ugostiće sjutra ekipu Mege u okviru 10. kola ABA lige. Oba tima nakon devet utakmica imaju po pet pobjeda i četiri poraza.

“Mega je zaista jedna agresivna ekipa i to u oba smjera, u napadu ali pogotovo su odlučni u odbrani. Statistički, Mega je druga odbrana ABA lige. Mi moramo ići sa mentalitetom i razmišljanjem poput onog u utakmici sa FMP-om, sa puno energije i moramo igrati našu prepoznatljivu igru. Trčanje, puno agresivnosti u odbrani. Mada priznajem da baš nismo imali dovoljno vremena da se pripremimo onako kako želim. Međutim, momci rade sve da bi napravili dobar posao na treningu i nadam se da ćemo to prenijeti u utakmicu”, kazao je Dejan Jakara, trener SC Derby.

Mega je ove sezone pobijedila Partizan, protiv Budućnosti imala je napad za pobjedu.

“U ponedeljak nas očekuje meč protiv neugodne ekipe Mege, koja je mlada i veoma talentovana. Igraju brzu košarku, ali mi moramo da se fokusiramo na našu igru i da popravimo na ovom meču greške iz meča sa FMP-om. Mislim da možemo do pobjede, ali samo pod uslovom da budemo fokusirani tokom većeg dijela meča, i budemo imali potreban nivo energije”, smatra 20-godišnji bek “studenata” Luka Bogavac.

Utakmica u SC Morača počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније