Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

28. 11. 2023. 12:28 >> 12:45

BUDUĆNOST GOSTUJE GRAN KANARIJI

Žakelj: Moramo da pokažemo bolji pristup i više energije

Košarkaši Budućnost Volija sjutra gostuju Gran Kanariji u devetom kolu Evrokupa. Trener "plavih" Andrej Žakelj kazao je da ekipa mora da poboljša koncentraciju u trenucima kada se meč odlučuje.

Koliko težak zadatak čeka Budućnost, govori da španski tim ima svih osam pobjeda. Naš sastav je na učinku 3-5.

"Čeka nas težak put i teško gostovanje. Znamo da su bez poraza u takmičenju, jedan su od favorita takmičenja sa respektabilnim sastavom i vrlo dobrom igrom. Spremaćemo se za meč u ovom kratkom vremenu koje imamo i moramo da pokažemo bolji pristup, više energije, bolju koncentraciju i da budemo na nivou u defanzivi kako bismo došli do pozitivnog rezultata", dodao je Žakelj.

Budućnost je u nedjelju šokantno poražena od Cedevita Olimpije u "Morači".

"I dalje moramo da radimo na sebi, a ne da brinemo o protivniku - u ovom slučaju Gran Kanariji. Nemamo puno vremena, momci dobro treniraju, ali ima i puno stvari u kojima moramo da budemo bolji. Prije svega mislim na fokus i koncentraciju iz čega pravimo greške. Tu je i energija koja može i mora biti bolja", kaže Žakelj.

Plej Podgoričana Kolbi Ros kazao je da je meč sa Gran Kanarijom veliki izazov za ekipu.

"Očekujem dobru utakmicu. Radi se o veoma dobroj ekipi koja igra sjajno kod kuće. Nemaju još poraz u Evrokupu i sigurno da nam je velika motivacija da ih prvi pobijedimo. Na nama je da sprovedemo u djelo stvari koje nam trener prenosi na treningu, da odigramo jako, sa stavom i da budemo pametni, jer jedino tako možemo doći do rezultata. Imam dosta povjerenja u svoje saigrače i sebe, tako da sam veoma uzbuđen zbog utakmice", zaključio je Ros.

Meč na Kanarskim ostrvima počinje u 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније