Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

28. 11. 2023. 11:14 >> 11:48

POJAČANjE NA POZICIJI ČETIRI

Feron Hant novi igrač Mornara

Čelnici Mornara ekspresno su reagovali nakon poraza od Splita u 9. kolu ABA lige i doveli pojačanje na poziciji krilnog centra - novi "mornar" postao je Amerikanac, Feron Hant.

Hant ima 24 godine, visok je 203 cm, studirao je na univerzitetu Mustang, za koji je u posljednjoj sezoni bio starter na svim mečevima, uz prosjek od 11,9 poena i 7,9 skokova.

Tokom 2021. godine u Ljetnjoj NBA ligi nastupao je za Dalas Maverikse koji ga šalju u razvojnu NBA ligu gdje je nastupao za njihovu filijalu Teksas.

Naredne sezone prelazi u Njujork Nikse za koje je zabilježio i dva nastupa, ali je zatim opet poslat u razvojnu ligu.

Tokom ove sezone u NBA G ligi nastupao je za Birmingem Skvadron, filijalu Nju Orleans Pelikansa, sa prosjekom od skoro 14 poena po meču. Mornar će biti njegov prvi angažman van teritorije SAD.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније