Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ Beta ]

25. 11. 2023. 14:26 >> 14:26

DOMINIRALI PROTIV BEOGRADSKIH EKIPA

Lo i Larkin podijelili MVP nagradu 10. kola Evrolige

Košarkaši Efesa i Milana, Šejn Larkin i Maodo Lo proglašeni su danas za najkorisnije igrače (MVP) desetog kola Evrolige pošto su u ovoj rundi takmičenja sakupili po 38 indeksnih poena.

Larkin je predvodio Efes do pobjede protiv Partizana na domaćem terenu (100:94) sa 27 poena, osam asistencija i sa po tri ukradene lopte i skoka. S druge strane, Milan je nadigrao Crvenu zvezdu u gostima (71:93), a Lo je u tom trijumfu upisao 32 poena, četiri skoka, tri asistencije i dvije ukradene lopte.

Treći po učinku u ovom kolu bio je Džonatan Motli iz Fenerbahčea. On je imao indeks 31, pošto je u porazu svog tima od Virtusa (87:79) ubacio 25 poena, uz devet skokova i dvije asistencije.

Listu najboljih u desetoj rundi Evrolige zaokružuju Majk Džejms iz Monaka i Alek Piters iz Olimpijakosa sa 29 indeksnih poena.

Džejms se upisao 28 poena, osam skokova i pet asistencija u pobjedi Monaka protiv Baskonije (75:77), dok je Piter imao 22 poena, šest uhvaćenih lopti i dve asistencije u trijumfu Olimpijakosa protiv Žalgirisa (89:72).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније