Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

21. 11. 2023. 22:37 >> 22:38

PRVI MEČ

Žakelj: Momci su zaslužili pobjedu

Košarkaši Budućnosti prekinuli su niz poraza i slavili u Eurokupu protiv Trenta u Podgorici. Bio je to prvi meč za Andreja Žakelja na klupi plavo bijelih.

“Srećan sam zbog momaka. Bio je veliki pritisak na njih, zaslužili su ovu pobjedu koja može biti prekretnica da treniramo još bolje. Utakmica je bila dobra za gledanje, za nas trenere i igrače malo teža. Trento je jak protivnik, mislim da smo zasluženo pobijedili. Hvala Rajtu koji je stisnuo zube, iako je imao nesreću u familiji. Hvala i navijačima, nadam se da se u narednim mečevima vidimo u što većem broju“, rekao je Žakelj na prvoj konferenciji kao trener crnogorskog šampiona.

Raspored je takav da ne dozvoljava slovenačkog stručnjaku previše prostora za rad sa igračima.

“Nema puno vremena, uradićemo neke modifikacije. Sistem nije bio loš, samo mora da se igra na višem intezitetu i preciznije. Nema tu puno izmišljanja. Raspored jeste težak, ali šta je tu je. Mi smo profesionalci“, zaključio je Andrej Žakelj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније